Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Έρευνα: Η επίδραση του σεξ στην… ηλικία μας
ΥΓΕΙΑ

Έρευνα: Η επίδραση του σεξ στην… ηλικία μας

Το σεξ κάνει καλό στην υγεία, το ξέρουμε. Ωστόσο, μια εταιρεία από τη Βρετανία πραγματοποίησε μια έρευνα η οποία έδειξε ότι η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί κάλλιστα να επιδράσει θετικά και στην εμφάνιση των ανθρώπων, βάζοντας στην άκρη πλαστικούς χειρουργούς και νυστέρια και τα συναφή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η μελέτης της εταιρείας Neo-G […]

Το σεξ κάνει καλό στην υγεία, το ξέρουμε.

Ωστόσο, μια εταιρεία από τη Βρετανία πραγματοποίησε μια έρευνα η οποία έδειξε ότι η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί κάλλιστα να επιδράσει θετικά και στην εμφάνιση των ανθρώπων, βάζοντας στην άκρη πλαστικούς χειρουργούς και νυστέρια και τα συναφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η μελέτης της εταιρείας Neo-G έδειξε ότι κάνοντας σεξ μία φορά την εβδομάδα οι άνθρωποι αισθάνονται και δείχνουν ως και 5 χρόνια νεώτεροι.

Μάλιστα, οι ειδικοί είναι ξεκάθαροι για άτομα άνω των 50 ετών: σεξουαλική επαφή τρεις ως τέσσερις φορές το μήνα, άσκηση 16 φορές και ψυχαγωγία ή εκδρομές.

Αποτέλεσμα εικόνας για σεξ

Μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρείας σημείωσε στην εφημερίδα ότι  από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, «όσοι ήταν πιο δραστήριοι δήλωναν ότι αισθάνονταν τουλάχιστον 12 χρόνια νεότεροι απ΄αυτούς που κάθονταν στον καναπέ.

Η έρευνα επισημαίνει την ανάγκη να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να απολαμβάνουμε τη ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας».

Φυσικά, η έρευνα συνεχίζεται, ωστόσο, καθίσταται για άλλη μια φορά σαφές ότι η δραστηριότητα και η καλή σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητα συστατικά για την υγεία και την καλή εμφάνιση και διάθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις