Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ένωση Κεντρώων: Ο υπουργός δεν μπορεί να εκθέτει έτσι τη χώρα του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων: Ο υπουργός δεν μπορεί να εκθέτει έτσι τη χώρα του

«Πριν οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις μιας Κυβέρνησης, δεν μπορεί ένας Υπουργός να εκθέτει με αυτό τον τρόπο την χώρα του». Αυτό σχολίασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, όσον αφορά στο ζήτημα της ενοικίασης φρεγατών από τη Γαλλία, και στη διάψευση του γαλλικού Υπουργείου Άμυνας. «Η όλη διαδικασία με τις γαλλικές φρεγάτες φαίνεται ότι οδηγείται σε φιάσκο που αποδυναμώνει […]

«Πριν οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις μιας Κυβέρνησης, δεν μπορεί ένας Υπουργός να εκθέτει με αυτό τον τρόπο την χώρα του».

Αυτό σχολίασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, όσον αφορά στο ζήτημα της ενοικίασης φρεγατών από τη Γαλλία, και στη διάψευση του γαλλικού Υπουργείου Άμυνας.

«Η όλη διαδικασία με τις γαλλικές φρεγάτες φαίνεται ότι οδηγείται σε φιάσκο που αποδυναμώνει την αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό».

Ο Κουβέλης επιμένει για τις φρεγάτες – Τα «μαζεύει» ο Τζανακόπουλος

Για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

«Τη ΔΕΗ, αφού πρώτα την απαξίωσαν όλες οι Κυβερνήσεις και οι συνδικαλιστές, την τεμάχισαν και άρχισαν να την πουλάνε σε ιδιώτες. Τώρα είναι αργά να σωθεί η ΔΕΗ.

Θα θυμόμαστε μόνο το φαγοπότι των διοικήσεών της.

Η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει στη Βουλή το Νομοσχέδιο γιατί δεν θέλει να γίνει συνένοχος στην πώληση των λιγνιτικών κοιτασμάτων», τονίζει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις