Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έντεκα κιλά “λευκού θανάτου” στο αεροδρόμιο (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντεκα κιλά “λευκού θανάτου” στο αεροδρόμιο (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Ένας Βρετανός, που θεωρείται από την Αστυνομία μέλος ευρύτερου κυκλώματος εισαγωγής ηρωίνης στη χώρα μας, συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για μεταφορά έντεκα κιλών «λευκού θανάτου»! Έκρυβε την ηρωίνη σε διπλούς πάτους βαλίτσας Ο 38χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών,  μετέφερε την τρομακτική  ποσότητα ηρωίνης των έντεκα κιλών, σε δύο  συσκευασίες, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένας Βρετανός, που θεωρείται από την Αστυνομία μέλος ευρύτερου κυκλώματος εισαγωγής ηρωίνης στη χώρα μας, συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για μεταφορά έντεκα κιλών «λευκού θανάτου»!

Έκρυβε την ηρωίνη σε διπλούς πάτους βαλίτσας

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών,  μετέφερε την τρομακτική  ποσότητα ηρωίνης των έντεκα κιλών, σε δύο  συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής του.

Δυο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν

Κατασχέθηκαν επίσης 300 ευρώ, 84.150 ρουπίες Πακιστάν και δύο  συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος, αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης, από χώρες της Ασίας προς τη χώρα μας.

Ξεκίνησε από το Πακιστάν και έφτασε στην Αθήνα μέσω Ντόχα Κατάρ

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι  αστυνομικοί της  Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας προερχόμενος από Λαχώρη Πακιστάν, μέσω Ντόχα Κατάρ.

Μέλος ευρύτερου κυκλώματος της Ασίας ο Βρετανός

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος, αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης, από χώρες της Ασίας προς τη χώρα μας.

Έρευνα για τον εντοπισμό των παραληπτών

Μέριμνα τώρα των αστυνομικών της Δίωξης είναι να  εντοπίσουν στην Αθήνα αυτούς που επρόκειτο να παραλάβουν τα έντεκα κιλά του «λευκού θανάτου» τα οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα νόθευαν σε μυστικό εργαστήριο και θα έριχναν στις πιάτσες πολύ μεγαλύτερη ποσότητα.

Συνήθως οι παραλήπτες γνωρίζουν τα τηλέφωνα του μεταφορέα και όχι το «βαποράκι» εκείνων

Ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο οι επαφές που εντοπίστηκαν στα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο Βρετανός μεταφορέας των ναρκωτικών, αν και οι παραλήπτες πιθανότατα γνώριζαν τους αριθμούς και θα καλούσαν εκείνοι τον Βρετανό για να γίνει η παράδοση της φονικής ηρωίνης.

«Άγουρη συμμορία» – Αναζητείται ανήλικος για βίαιη ληστεία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις