Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ένταση στις Σέρρες – Αγρότες θέλησαν να σπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένταση στις Σέρρες – Αγρότες θέλησαν να σπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας

Το μπλόκο της αστυνομίας επιχείρησαν να σπάσουν οι αγρότες στις Σέρρες, την ώρα που είχαν αποκλείσει την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, στον κόμβο Σιδηροκάστρου. Στο σημείο υπάρχει κλούβα και περιπολικό προκειμένου να εμποδίσουν τους αγρότες να φτάσουν στον Προμαχώνα. Προηγουμένως, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκπροσώπους των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας με τον υπουργό Αγροτικής […]

Το μπλόκο της αστυνομίας επιχείρησαν να σπάσουν οι αγρότες στις Σέρρες, την ώρα που είχαν αποκλείσει την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, στον κόμβο Σιδηροκάστρου.

Στο σημείο υπάρχει κλούβα και περιπολικό προκειμένου να εμποδίσουν τους αγρότες να φτάσουν στον Προμαχώνα.

Προηγουμένως, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκπροσώπους των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο υπουργός τους είπε ότι τρεις υπουργοί με τους οποίους θέλουν συνάντηση για να συζητήσουν τα αιτήματά τους είναι θετικοί και υπολόγισε ότι μέχρι το βράδυ θα υπάρξει το «ναι» και από τον τέταρτο υπουργό. Ακόμη, υποστήριξε ότι μέχρι το βράδυ θα κλείσει το ραντεβού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις