Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ένοπλη ενέδρα τη νύχτα σε γνωστό γιατρό- Δεχόταν απειλές
ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ενέδρα τη νύχτα σε γνωστό γιατρό- Δεχόταν απειλές

Ένοπλη ενέδρα έστησαν άγνωστοι σε γνωστό γιατρό του Ηρακλείου, ενώ εκείνος έφευγε από το ιατρείο του,  αργά το βράδυ της Πέμπτης. Οι δράστες πυροβόλησαν κατά του γιατρού, ενώ εκείνος μόλις είχε μπει στο όχημά του, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν με λοστούς και έσπασαν τα παράθυρα του οχήματος. Ο γιατρός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά από τα τζάμια […]

Ένοπλη ενέδρα έστησαν άγνωστοι σε γνωστό γιατρό του Ηρακλείου, ενώ εκείνος έφευγε από το ιατρείο του,  αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δράστες πυροβόλησαν κατά του γιατρού, ενώ εκείνος μόλις είχε μπει στο όχημά του, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν με λοστούς και έσπασαν τα παράθυρα του οχήματος.

Ο γιατρός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά από τα τζάμια που έσπασαν.

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος, είχε καταγγείλει στην αστυνομία και την εισαγγελία ότι είχε δεχτεί απειλές το τελευταίο διάστημα.

Εκείνη την ώρα έβγαινε από το ιατρείο του, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, και έμπαινε στο όχημά του, όταν δέχτηκε πυροβολισμούς στο παμπρίζ.

Έσπευσε να προφυλαχτεί και ταυτόχρονα να ξεκινήσει, αλλά την ίδια ώρα οι δράστες πρόλαβαν και έσπασαν τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού με λοστούς.

Ο γιατρός κατάφερε να ξεφύγει και έσπευσε προς τη λεωφόρο Καλοκαιρινού, όπου βρήκε ανοικτό το φαρμακείο Παρασύρη και ζήτησε εκεί βοήθεια.

Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, από τα θραύσματα των τζαμιών.

Ο φαρμακοποιός Γιώργος Παρασύρης ήταν εκείνος που είδε τον ψυχίατρο να μπαίνει αιμόφυρτος μέσα στο φαρμακείο του ζητώντας του απεγνωσμένα βοήθεια.

«Κάποια άτομα τον περίμεναν έξω από το ιατρείο, κρυμμένοι στο πάρκινγκ και άρχισαν να τον πυροβολούν. Έσκυψε ο ψυχίατρος για να γλιτώσει από τους πυροβολισμούς και άρχισαν να πέφτουν γυαλιά από τα τζάμια του αυτοκινήτου επάνω του και αμέσως ήρθε στο φαρμακείο. Ήταν το πρώτο σημείο που σκέφτηκε να έρθει για να ζητήσει βοήθεια γιατί είχε αίματα αλλά και για να σωθεί. Είχε την ψυχραιμία και ήρθε κατευθείαν εδώ και μου λέει: “Γιώργο, με πυροβόλησαν, θέλω τη βοήθειά σου”. Εμείς καθαρίσαμε το πρόσωπό του γιατί είχε ένα γυαλί μάλλον κι από εκεί προερχόταν η αιμορραγία. Δεν είδα να έχει τραύμα από σφαίρα, έτσι όπως μπόρεσα να καταλάβω. Ήταν πολύ σοκαρισμένος στην αρχή αλλά μετά συνήλθε. Τότε τον ρώτησα πόσοι ήταν και ποιοι ήταν και μου είπε ότι ήταν τρία με τέσσερα άτομα και ότι τους γνωρίζει» λέει στο protothema.gr ο κ. Γιώργος, ο φαρμακοποιός που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον ψυχίατρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο ψυχίατρος έπεσε θύμα ενέδρας τριών με τεσσάρων ατόμων στα πρόσωπα των οποίων το θύμα αναγνώρισε γνωστές φυσιογνωμίες.

O κ. Στριμπάκος είναι από τους πλέον γνωστούς ψυχιάτρους στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι χωρισμένος με παιδιά.

Δραστηριοποιείται ως ψυχίατρος, επί μια 25ετία, αρχικά στο ΘΨΠ Χανίων, στη συνέχεια στο ΨΝ Αττικής, στο 496 ΣΝ Διδυμοτείχου και τελικά από το 1988 στον ιδιωτικό τομέα, στο Ηράκλειο, όπου διατηρεί και το ιατρείο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις