Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ένα ταξίδι στην πόλη του Φωτός
PLUS

Ένα ταξίδι στην πόλη του Φωτός

Ένα ταξίδι στο Παρίσι, στην πόλη που κάθε γωνιά της αποπνέει ρομαντισμό, αποτελεί όνειρο πολλών παγκοσμίως και η αλήθεια είναι πως μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί, μιας και δεν αποτελεί μακρινό προορισμό για την Ελλάδα. Εκτός, όμως, από τα γραφικά καφέ και τις brasserie, τα διεθνούς φήμης μουσεία, τις μπουτίκ, τη μουσική και τη γαλλική κουζίνα, η […]

Ένα ταξίδι στο Παρίσι, στην πόλη που κάθε γωνιά της αποπνέει ρομαντισμό, αποτελεί όνειρο πολλών παγκοσμίως και η αλήθεια είναι πως μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί, μιας και δεν αποτελεί μακρινό προορισμό για την Ελλάδα.

Εκτός, όμως, από τα γραφικά καφέ και τις brasserie, τα διεθνούς φήμης μουσεία, τις μπουτίκ, τη μουσική και τη γαλλική κουζίνα, η πρωτεύουσα της Γαλλίας κρύβει την μαγεία της και στα ξενοδοχεία της.

Το αριστοκρατικό ξενοδοχείο Plaza Athénée στην λεωφόρο Montaigne, αποτελεί την επιτομή της παριζιάνικης πολυτέλειας.

Με μοναδική θέα στο σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ, το Hotel Plaza Athénée, «η μεγάλη κυρία της Avenue
Montaigne» αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Παρισιού.

Διαβάστε ακόμα:

Το πρώτο ελληνικό νησί χωρίς πλαστικά καλαμάκια!

Το ιστορικό πλέον ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες το 1913 στην Avenue Montaigne, αμέσως μετά τη λειτουργία του θεάτρου των Ηλυσίων Πεδίων, και γρήγορα έγινε το σημείο συνάντησης της ελίτ της πόλης του Παρισιού.

Ανάμεσα στους διάσημους επισκέπτες του φιγουράρουν η Μάτα Χάρι (η οποία συνελήφθη εκεί), ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, η Γκρέις Κέλι, ο Γκάρι Κούπερ και ο Michael Jackson.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Παρισιού και παραμένει στο κέντρο της μόδας και καλλιτεχνικής ζωής της πόλης του φωτός αποπνέοντας μια φουτουριστική αίσθηση και μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας χωρίς σημάδια έπαρσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις