Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ένα ουίσκι μισού αιώνα ή το έγγραφο με το οποίο οι Μπιτλς επισφράγισαν το “τέλος”;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα ουίσκι μισού αιώνα ή το έγγραφο με το οποίο οι Μπιτλς επισφράγισαν το “τέλος”;

Τι θα προτιμήσετε; Ένα ουίσκι 50 ετών, ένα πιάτο του Πικάσο ή κάτι άλλο; Οι online δημοπρασίες του οίκου Σόθμπις, οι οποίες διεξάγονται τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Ένα Chivas Regal 50 ετών το οποίο βγήκε από τα βαρέλια για να γιορτάσει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1968 στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών. […]

ουίσκι

Τι θα προτιμήσετε; Ένα ουίσκι 50 ετών, ένα πιάτο του Πικάσο ή κάτι άλλο;

Οι online δημοπρασίες του οίκου Σόθμπις, οι οποίες διεξάγονται τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Ένα Chivas Regal 50 ετών το οποίο βγήκε από τα βαρέλια για να γιορτάσει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1968 στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο Ίδρυμα της ομάδας. Εκτιμώμενη τιμή: 20.000-50.000 λίρες και αν είστε φαν είτε του καλού ουίσκι είτε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχετε χρόνο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Το ζεύγος Σινάτρα

Φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα από την καθημερινότητας του ζεύγους Φρανκ και Μπάρμπαρα Σινάτρα θα βγουν σε δημοπρασία τις επόμενες ημέρες.

Μεταξύ των αντικειμένων περιλαμβάνονται  μια τσάντα για βραδινές εμφανίσεις διακοσμημένη με χρυσό και διαμάντια που θα πιάσει 7.000 – 9.000 λίρες.

Ένα ρολόι Audemars Piguet που ο οίκος Σόθμπις το κοστολογεί μεταξύ 800 και 1.200 λιρών. Στις 7 Δεκεμβρίου λήγει η δημοπρασία.

Πιάτα του Πικάσο

Αντικείμενα της κουζίνας και της τραπεζαρίας διακοσμημένα από το χέρι του Πικάσο που θα δημοπρατηθούν online μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Οι τιμές εδώ αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 1.000 και 50.000 δολαρίων.

Ένα χειρόγραφο για τα Σκαθάρια

Αν θέλετε να αποκτήσετε το έγγραφο με το οποίο οι Μπιτλς επισφράγισαν τη διάλυση του συγκροτήματος το 1974 έχετε μάλλον μία και μοναδική ευκαιρία να ποντάρετε στη σχετική online δημοπρασία των Σόθμπις που θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου.

Ρολόγια 

Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα «τρέχει» η online δημοπρασία ρολογιών με 120 μοντέλα από όλες τις μεγάλες μάρκες της παγκόσμιας ωρολογοποιίας. Θα δημοπρατηθούν, μεταξύ άλλων, ρολόγια των εταιρειών Patek Philippe, Rolex, Cartier και Tudor. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις τιμές εκκίνησης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις