Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Καλλιοντζή, GNTM: Αδικία, δεν εκτίμησαν τίποτα (vid)
LIFESTYLE

Έλενα Καλλιοντζή, GNTM: Αδικία, δεν εκτίμησαν τίποτα (vid)

Η Έλενα Καλλιοντζή είναι η κοπέλα που είχε τη χειρότερη φωτογραφία στο κόνσεπτ της Τρίτης, η οποία και οδήγησε στην αποχώρησή της από το GNTM Μαζί της, έφυγε και η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, εκείνη ωστόσο οικειοθελώς. Η όμορφη Έλενα που νευρίασε τους κριτές επειδή δεν ήθελε να φιλήσει το μοντέλο, ανέβασε το πρώτο της βίντεο στον […]

Έλενα Καλλιοντζή GNTM 2

Η Έλενα Καλλιοντζή είναι η κοπέλα που είχε τη χειρότερη φωτογραφία στο κόνσεπτ της Τρίτης, η οποία και οδήγησε στην αποχώρησή της από το GNTM

Μαζί της, έφυγε και η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, εκείνη ωστόσο οικειοθελώς.

Η όμορφη Έλενα που νευρίασε τους κριτές επειδή δεν ήθελε να φιλήσει το μοντέλο, ανέβασε το πρώτο της βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Instagram.

Μέσω αυτού, εκφράζει την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά της για την αποχώρησή της από το Greece’ s Next Top Model

Η πρώην παίκτρια του GNTM εμφανίστηκε ενοχλημένη που δεν βρίσκεται μέσα στο σπίτι, υποστηρίζοντας πως είναι «μεγάλη αδικία».

«Θεωρώ ότι ήταν μεγάλη αδικία, δεν το περίμενα. Αν και από αυτά που είχα ακούσει από την ώρα που κρινόμουν, το είχα στο μυαλό μου. Δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ’ όσα έκανα τόσο καιρό. Δεν πειράζει. Θα προσπαθήσω έξω».

Η Έλενα στην τελευταία δοκιμασία όπου έπρεπε οι κοπέλες να είναι πρωταγωνίστριες μιας καμπάνιας για ένα κραγιόν και έπρεπε να φωτογραφηθούν φιλώντας έναν άντρα, έδειξε να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Συμπεριφορά που της στοίχισε την παραμονή της στο παιχνίδι. Οι κριτές ενοχλήθηκαν, επισημαίνοντάς της πως είναι απαγορευτική αν θέλει να λέγεται επαγγελματίας μοντέλο.

Η “δύσκολη” δοκιμασία και τα δάκρυά της

Δείτε το βίντεο με το παράπονό της: 

Για την ιστορία, η Έλενα είναι 21 ετών και σπουδάζει Χημεία στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έχει κάνει πολλά χρόνια πιάνο και λατρεύει τα extreme sports.

Δοκίμασε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ απλά επειδή της το έλεγαν πολλοί άνθρωποι, που συναντούσε. Έχει στο ενεργητικό της δύο επιδείξεις μόδας και μία φωτογράφιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις