Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έλεγχος “στα καλά καθούμενα” στον Μπολτ – Η δήλωση οργής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έλεγχος “στα καλά καθούμενα” στον Μπολτ – Η δήλωση οργής

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ Γιουσέιν Μπολτ, που αναζητά επαγγελματικό συμβόλαιο στο ποδόσφαιρο, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, κάνοντας γνωστό ότι δέχθηκε αίτημα για έλεγχο ντόπινγκ από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αυστραλίας.   Ο Μπολτ, δεν έκρυψε την έκπληξή του άλλα και κάποια απογοήτευση για την εν λόγω εξέλιξη.   «Όπως ξέρετε έχω αποσυρθεί από τον κλασικό αθλητισμό και […]

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ Γιουσέιν Μπολτ, που αναζητά επαγγελματικό συμβόλαιο στο ποδόσφαιρο, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, κάνοντας γνωστό ότι δέχθηκε αίτημα για έλεγχο ντόπινγκ από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αυστραλίας.  

Ο Μπολτ, δεν έκρυψε την έκπληξή του άλλα και κάποια απογοήτευση για την εν λόγω εξέλιξη.  

«Όπως ξέρετε έχω αποσυρθεί από τον κλασικό αθλητισμό και τώρα προσπαθώ να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά κοιτάξτε εδώ, έλαβα αίτημα για έλεγχο σήμερα, ενώ δεν είμαι ακόμη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι σοβαρό αυτό;», έγραψε στο Instagram. 

Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100μ (9.58) και 200μ. (19:19) και οκτώ χρυσών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αργότερα εξήγησε: «Ζήτησα από την κυρία που μου έκανε την ανάλυση, να μου απαντήσει γιατί πρέπει να υποβληθώ σε μια εξέταση αντι-ντόπινγκ όταν ακόμα δεν έχω υπογράψει με κάποια ομάδα συμβόλαιο και  μου είπε ότι είμαι αθλητής υψηλού επιπέδου και ως εκ τούτου πρέπει να υποβληθώ σε ελέγχους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις