Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ την Τετάρτη
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ την Τετάρτη

Για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, των δύο οργάνων του κόμματος, για να καθοριστεί η γραμμή για το Σκοπιανό, σύμφωνα με απόφαση του Πάνου Καμμένου. Στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού […]

Για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, των δύο οργάνων του κόμματος, για να καθοριστεί η γραμμή για το Σκοπιανό, σύμφωνα με απόφαση του Πάνου Καμμένου.

Στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύγκληση των δύο οργάνων του κόμματος θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έναρξη των τελικών διαδικασιών στα Σκόπια για την τροποποίηση του Συντάγματος και την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών. Το «μπαλάκι» πλέον περνάει στην ελληνική πλευρά και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κουμουτσάκος: «Εκλογική χρονιά!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις