Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού- Τέσσερις συλλήψεις
ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού- Τέσσερις συλλήψεις

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη και, μεταξύ άλλων, είχαν κλέψει και το υπηρεσιακό του όπλο. Ο αστυνομικός επέστρεψε στο σπίτι του και διαπίστωσε πως μαζί με τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα που είχαν αρπάξει οι διαρρήκτες, είχε εξαφανιστεί και το […]

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη και, μεταξύ άλλων, είχαν κλέψει και το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο αστυνομικός επέστρεψε στο σπίτι του και διαπίστωσε πως μαζί με τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα που είχαν αρπάξει οι διαρρήκτες, είχε εξαφανιστεί και το όπλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κατηγορηθεί για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Ευτυχώς όμως, οι συνάδελφοί του τον «έσωσαν».

Το πιστόλι βρέθηκε πεταμένο σε έναν κάδο απορριμμάτων, μετά την σύλληψη των τεσσάρων δραστών.

Αρχικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο Έλληνες κατοίκους της πόλης, οι οποίοι ομολόγησαν την συμμετοχή τους στην διάρρηξη το βράδυ της Τρίτης και υπέδειξαν τον κάδο στον οποίο είχαν πετάξει το όπλο για να μην βρεθεί πάνω τους. Ακολούθησαν άλλες δυο συλλήψεις και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις