Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Έκθεση «The Walking Dead Art» στο Ωδείο Αθηνών
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έκθεση «The Walking Dead Art» στο Ωδείο Αθηνών

54 καλλιτέχνες εμπνέονται από το “The Walking Dead” και παρουσιάζουν την δική τους οπτική στο μετα- αποκαλυπτικό και δυστοπικό κόσμο της σειράς. To FOX απηύθυνε ένα ανοικτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν αντλώντας έμπνευση από την τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο The Walking Dead. Τα έργα των επιλεγμένων καλλιτεχνών θα εκτεθούν σε μία ομαδική έκθεση, ανοιχτή […]

54 καλλιτέχνες εμπνέονται από το “The Walking Dead” και παρουσιάζουν την δική τους οπτική στο μετα- αποκαλυπτικό και δυστοπικό κόσμο της σειράς.

To FOX απηύθυνε ένα ανοικτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν αντλώντας έμπνευση από την τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο The Walking Dead.

Τα έργα των επιλεγμένων καλλιτεχνών θα εκτεθούν σε μία ομαδική έκθεση, ανοιχτή για το κοινό, στις 15-18 Μαρτίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Σκοπός της ενέργειας The Walking Dead ART είναι να ταξιδέψει το κοινό πιο βαθιά στον κόσμο της σειράς, μέσα από μια Έκθεση Τέχνης με την καλλιτεχνική επιμέλεια της M art. Έμπνευση για τη δημιουργία θα αποτελέσει η σειρά, η πλοκή και οι χαρακτήρες της.

Το 13ο Athens Animfest 15 με 18 Μαρτίου

Οι καλλιτέχνες καλούνται να βρουν την οπτική πίσω από την εικόνα, και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης “The Walking Dead ART”.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του “The Walking Dead ART” έχει αναλάβει η M Art, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του πολιτισμού από το 1996.

H ενέργεια διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στήριξη από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net, το οποίο λειτουργεί με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Παγκόσμια διάκριση για την έκθεση «Emotions, Αρχαία Ελλάδα 700 π.Χ. – 200 μ.Χ.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις