Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκανε… επάγγελμα τις διαρρήξεις – «Μακρύ» το χέρι του
ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε… επάγγελμα τις διαρρήξεις – «Μακρύ» το χέρι του

Ένας 44χρονος συνελήφθη από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Τέλος στην παράνομη δραστηριότητα ενός 44χρονου Ηρακλειώτη έβαλαν οι αστυνομικές αρχές, έχοντας αναγάγει το τελευταίο διάστημα σε… επάγγελμα τις διαρρήξεις αυτοκινήτων. Όπως προέκυψε, σύμφωνα με το cretapost. gr, ο εν λόγω άνδρας άνοιγε ανενόχλητος αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από […]

Ένας 44χρονος συνελήφθη από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Τέλος στην παράνομη δραστηριότητα ενός 44χρονου Ηρακλειώτη έβαλαν οι αστυνομικές αρχές, έχοντας αναγάγει το τελευταίο διάστημα σε… επάγγελμα τις διαρρήξεις αυτοκινήτων.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με το cretapost. gr, ο εν λόγω άνδρας άνοιγε ανενόχλητος αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από κανέναν.

Διαβάστε ακόμα

Θρίλερ: Εξαφανίστηκε 17χρονη

Στη συνέχεια και αφού έψαχνε σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, άρπαζε ό,τι έβρισκε μπροστά του, έχοντας όμως ιδιαίτερη προτίμηση στα συστήματα ήχου και στα ράδιο cd.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, ο 44χρονος εμπλέκεται σε περίπου πέντε κλοπές, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις