Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έγκλημα στον Πειραιά: “Δεν φταίω εγώ”, φώναξε ο 30χρονος (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγκλημα στον Πειραιά: “Δεν φταίω εγώ”, φώναξε ο 30χρονος (vid)

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης του εγκλήματος με θύμα τον 21χρονο Ηλία από τη Νίκαια, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ’ επαφής ξημερώματα Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά. Ο 30χρονος κατηγορούμενος ο οποίος είναι πατέρας δυο μικρών παιδιών και σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη οπλοφορία, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μέσω του δικηγόρου του και παραδόθηκε στις αστυνομικές […]

δράστης Πειραιάς

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης του εγκλήματος με θύμα τον 21χρονο Ηλία από τη Νίκαια, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ’ επαφής ξημερώματα Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Ο 30χρονος κατηγορούμενος ο οποίος είναι πατέρας δυο μικρών παιδιών και σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη οπλοφορία, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μέσω του δικηγόρου του και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές χτες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο κατηγορούμενος για το θάνατο του 21χρονου Ηλία από τη Νίκαια έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση από το θύμα όταν βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί που είχαν πάει για να διασκεδάσουν και πως ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το χώρο.

Μάλιστα ο 30χρονος ισχυρίστηκε πως αμύνθηκε από την επίθεση του 21χρονου, δείχνοντας και κάποια σημάδια στο σώμα του, υποστηρίζοντας πως προκλήθηκαν από το θύμα. Για το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό διανομέα ισχυρίστηκε πως το είχε μαζί του για να ρίξει στον αέρα όταν θα άλλαζε η χρονιά.

Το σενάριο που πολλοί υποστήριζαν στην αρχή πως επρόκειτο για τα μάτια μιας γυναίκας δεν φαίνεται να ευσταθεί από τις μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού, ενώ περισσότερο τα αίτια του καυγά τείνουν στην ασήμαντο αφορμή από ένα σπρώξιμο μεταξύ των παρεών του θύματος και του δράστη.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΙ η γυναίκα που ήταν μαζί με το θύμα της δολοφονίας δεν μπήκαν ποτέ στο κέντρο, αλλά βρίσκονταν στο δρόμο ακριβώς απέξω.

Ανέφερε πως θύμα και δράστης αντάλλαξαν επιθετικές ματιές, ενώ ο δράστης βρίσκονταν μέσα στο κέντρο.

Τότε ο δράστης, βγήκε από το κέντρο και άρχισαν να λογομαχούν.

Η γυναίκα είπε πως δεν πρόλαβε να καταλάβει τον λόγο της διαμάχης. Περιγράφει επίσης πως το θύμα χτύπησε τον δράστη της δολοφονίας.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13:00 αύριο το μεσημέρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις