Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άσχημα τα νέα για τον Ολυμπιακό – Χάνει Σπανούλη για τρεις εβδομάδες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άσχημα τα νέα για τον Ολυμπιακό – Χάνει Σπανούλη για τρεις εβδομάδες

Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Σπανούλη Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στη μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Μια ζημιά που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Τετάρτη. Αυτό σημαίνει, πως ο «V-Span» θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης […]

Βασίλης Σπανούλης

Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Σπανούλη

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στη μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός.

Μια ζημιά που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει, πως ο «V-Span» θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και θα απουσιάζει από σημαντικά ματς του ΟΣΦΠ για την Euroleague όπως αυτά με την Εφές εκτός έδρας, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ και την Μπουντουσνόστ εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

“Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Ο αρχηγός αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε διάστημα τριών εβδομάδων”, αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε ακόμη:

Σισέ

Κανονικά ο Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις