Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άνοιγε σαν… κύριος τις πόρτες και ξάφριζε σπίτια, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιγε σαν… κύριος τις πόρτες και ξάφριζε σπίτια, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Με ειδικό αντικλείδι, που είχε στην κατοχή του, άνοιγε σαν… κύριος τις κεντρικές πόρτες πολυκατοικιών και διαμερισμάτων, άρπαζε μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικά και στη συνέχεια έκλεινε και την πόρτα πίσω του χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος! Χτυπούσε στο κέντρο της πόλης Ο λόγος για 46χρονο Γεωργιανό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με ειδικό αντικλείδι, που είχε στην κατοχή του, άνοιγε σαν… κύριος τις κεντρικές πόρτες πολυκατοικιών και διαμερισμάτων, άρπαζε μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικά και στη συνέχεια έκλεινε και την πόρτα πίσω του χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος!

Χτυπούσε στο κέντρο της πόλης

Ο λόγος για 46χρονο Γεωργιανό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία διάπραξης διαρρήξεων σε διαμερίσματα πολυκατοικιών του κέντρου της πόλης.

Εκκρεμούσε καταδίκη για κλοπή

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης δεκαεπτά μηνών για κλοπή.

Από τον Οκτώβρη μέχρι τον Φεβρουάριο οι κλοπές 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος το χρονικό διάστημα από 23-10-2018 έως 14-12-2018, διέπραξε τρεις διαρρήξεις οικιών στο κέντρο της πόλης, παραβιάζοντας τις κλειδαριές των θυρών των διαμερισμάτων με τη χρήση  του ειδικού αντικλειδιού, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις.

Κλειδιά – πασπαρτού κατασχέθηκαν στο σπίτι του 

Σε έρευνα, που ακολούθησε στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, κλειδιά που χρησιμοποιούσε για το άνοιγμα των θυρών (πασπαρτού) ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η έρευνα συνεχίζεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων χωρίς παραβίαση 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα, όπως προαναφέρθηκε συνεχίζεται ιδιαίτερα σε κλοπές διαμερισμάτων όπου χρησιμοποιήθηκε κλειδί-πασπαρτού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις