Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Άδωνις: Το άρθρο 86 μπορεί να βάλει τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ φυλακή
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Άδωνις: Το άρθρο 86 μπορεί να βάλει τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ φυλακή

“Δυστυχώς ο Μπεσκένης έφυγε χωρίς να δει την καταδίκη του Πολάκη” είπε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης Την καταδίκη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το Πρωτοδικείο Αθηνών για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη σχολίασε σε υψηλούς τόνους από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος […]

Άδωνις-Γεωργιάδης.jpg

“Δυστυχώς ο Μπεσκένης έφυγε χωρίς να δει την καταδίκη του Πολάκη” είπε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης

Την καταδίκη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το Πρωτοδικείο Αθηνών για τις δημόσιες καταγγελίες του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη σχολίασε σε υψηλούς τόνους από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνεργάστηκε ως υπουργός Υγείας με τον Βασίλη Μπεσκένη, κατακεραύνωσε τον Παύλο Πολάκη.

«Ήταν σε αυτή ακριβώς την αίθουσα όπου ο κ. Πολάκης εκτόξευσε τότε τις γνωστές του συκοφαντίες,τη λάσπη και τις ύβρεις  κατά ενός ανθρώπου που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να δει σήμερα τη δικαίωσή του για τον πανελλήνιο διασυρμό του.

Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα η οποία μίλησε και καταδίκασε τον κ. Πολάκη ως συκοφάντη. Δεν περιμένω οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν κανενός είδους ανθρωπισμό και ευαισθησία, έχουν αποδείξει ότι προκειμένου να υπερασπιστούν το κόμμα τους δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Όμως να ξέρετε όσοι έχουν συκοφαντηθεί και έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη θα δικαιώνονται και η αλήθεια θα λάμψει», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, είπε: «Έχω βάλει στόχο της ζωής μου να αποδείξω στην επόμενη Βουλή ότι το υπάρχον άρθρο 86 είναι ικανό για να βάλει στη φυλακή τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ».

Λαϊκίζετε κυρία Παπακώστα

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην Ολομέλεια για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, αναφέρθηκε στην σύμπτωση απόψεων κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το θέμα αλλαγής της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας τονίζοντας πως πλέον υπάρχει η ωριμότητα για αυτή την αλλαγή.

Ενώ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση για την στάση της κυβέρνησης στην αλλαγή του περίφημου άρθρου 16 για τα μικρά κρατικά πανεπιστήμια.

Αλλά και ειδικά στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κ. Παπακώστα την οποία κατήγγειλε για λαϊκισμό σε σύγκριση με όσα ψήφισε παλαιότερα όταν ακόμα ήταν μέλος της ΝΔ.

Νωρίτερα η κ. Παπακώστα μιλώντας ως επικεφαλής του “ΝΕΟ” στήριξε απολύτως τις προτάσεις της κυβέρνησης για την Αναθεώρηση του Συντάγματος ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο πόσο πολύ συμπίπτουν οι απόψεις του “ΝΕΟ” με του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Παπακώστα η οποία είναι μια από τους ‘6’ βουλευτές που με επιστολή τους έχουν παραχωρήσει εκ των προτέρων την ψήφο τους σε ό,τι νομοσχέδιο φέρει η κυβέρνηση.

Χθες, έκανε γνωστό ότι καταθέτει αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε ακόμη: 

Καταδίκη Πολάκη και δικαίωση μετά θάνατον για Μπεσκένη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις