Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις σε Πολάκη: “Παυλάρα σκίσ΄τους!” (video)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις σε Πολάκη: “Παυλάρα σκίσ΄τους!” (video)

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε απ’ την Τρίπολη, προς την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος του βουλευτή Αρκαδίας, Κωνσταντίνου Βλάση, στο περιθώριο της κοπής της πίτας Μιλώντας σε μία κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους, ψηφοφόρους και γνωστούς του βουλευτή Αρκαδίας, ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε φραστικά στον πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στους βουλευτές. Ζήτησε […]

Άδωνις-Γεωργιάδης-1.jpg

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε απ’ την Τρίπολη, προς την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος του βουλευτή Αρκαδίας, Κωνσταντίνου Βλάση, στο περιθώριο της κοπής της πίτας

Μιλώντας σε μία κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους, ψηφοφόρους και γνωστούς του βουλευτή Αρκαδίας, ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε φραστικά στον πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στους βουλευτές.

Ζήτησε επίμονα και με παρρησία, να ενισχύσουν άπαντες, την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να βγει πανίσχυρος μετά τις εκλογές, κάλεσε άπαντες να αποβάλλουν νοοτροπίες και σκέψεις εσωστρέφειας και υποσχέθηκε πανηγυρισμούς, όχι όταν κερδίσει τις εκλογές η Ν.Δ., αλλά όταν αρχίσουν να επιστρέφουν στην Ελλάδα απ’ το εξωτερικό, οι νέοι που έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον, λόγω της κρίσης.

Τέλος, ζήτησε γενική συστράτευση για όλες τις επερχόμενες εκλογικές μάχες, ώστε η Ν.Δ. να καταγράψει υπερήφανες νίκες.

Άδωνις σε Πολάκη: Παυλάρα σκίσ΄τους!

Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο δάνειο του Πολάκη.

«Σηκώστε τα χέρια, πόσοι από εσάς, θα πάτε στον τραπεζίτη και θα πείτε σας δίνω ενέχυρο ένα σπίτι που έχω δώσει ήδη ενέχυρο σε άλλη τράπεζα και θέλω να πάρω 100.000€ καταναλωτικό δάνειο. Το ακριβότερο δάνειο. Πόσοι θα πάρετε το δάνειο; Κανένας; Ε, όχι και κανένας! Ένας τουλάχιστον το πήρε! Ο Παύλος ο Πολάκης! Η Παυλάρα μας. Αυτή η υπουργάρα που ‘χουμε! Μπράβο ρε Παύλο, να ‘σαι καλά. Σκίσ’ τους!».

Φυσικά είχαν προηγηθεί τιτιβίσματα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις