Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άδωνις: “Ο Πολάκης θα πάει αναγκαστικά φυλακή” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνις: “Ο Πολάκης θα πάει αναγκαστικά φυλακή” (vid)

«Θα πάει φυλακή αναγκαστικά, μπορεί να μην ξέρει από νομικά, αλλά άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται» δήλωσε για τον Παύλο Πολάκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας την ανάρτηση για τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, που έκανε στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Πλέον […]

Άδωνις

«Θα πάει φυλακή αναγκαστικά, μπορεί να μην ξέρει από νομικά, αλλά άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται» δήλωσε για τον Παύλο Πολάκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας την ανάρτηση για τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, που έκανε στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:

«Πλέον έχει ενοχοποιήσει τον εαυτό του για εσχάτη προδοσία, καθώς φέρεται να γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που διώκεται ποινικά» προσθέτοντας πως «το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει σήμερα είναι να ελέγξει ο Άρειος Πάγος τις καταγγελίες».

«Απαιτώ σήμερα κιόλας από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερώσει την Ελληνική Δημοκρατία για το αν ισχύον όσα καταγγέλλονται. Αν η εισαγγελέας Διαφθοράς έχει παραβιάσει το νόμο, αυτό πρέπει να το ξέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ακόμα ότι ο δικηγόρος του προστατευόμενου μάρτυρα είναι γνωστός νομικός αριστερών αντιλήψεων.

«Ο ίδιος είπε ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το Κράτος Δικαίου. Δεν το λέει ο Άδωνις, δεν το λέει ο Βορίδης, το λέει ο συγκεκριμένος δικηγόρος».

Επανέλαβε την άποψη που κατέθεσε στη Βουλή ότι όλα όσα κατέθεσαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι ψέματα.

Τέλος, τόνισε ότι η αποκάλυψη για τον συγκεκριμένο μάρτυρα, εγείρει αμφιβολίες για τις καταθέσεις και των άλλων δύο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις