Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις: Δεν υπήρξαν νεκροί εντός Πολυτεχνείου – Οργισμένη απάντηση ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Δεν υπήρξαν νεκροί εντός Πολυτεχνείου – Οργισμένη απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Σε μια άθλια παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και βουλευτής της Χρυσής […]

Άδωνις.jpg

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε μια άθλια παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, προσβάλλει την ιστορική μνήμη, υβρίζει τους αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ατάραχος παρακολουθεί τον αντιπρόεδρό του να κάνει κουμάντο στη ΝΔ και να την εκθέτει ανεπανόρθωτα», προσθέτει.

Η δήλωση του Άδωνι στην εκπομπή “Ακραίως”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο Πολυτεχνείο, υποστήριξε πως τον εκφράζουν οι θέσεις του Αβέρωφ, υπογραμμίζοντας ότι «νεκροί υπήρξαν στο Πολυτεχνείο αλλά όχι από την ερπύστρια».

«Η Χούντα σκότωσε κόσμο σε διάφορα σημεία γύρω από το Πολυτεχνείο, αλλά όχι μέσα σε αυτό», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις