Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άγριο ξέσπασμα της ΑΕΚ στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άγριο ξέσπασμα της ΑΕΚ στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ (vid)

Σε ένα ημίχρονο η ΑΕΚ επέστρεψε πίσω στις νίκες στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Ένωση ήταν καταιγιστική στους «Ζωσιμάδες» και επικράτησε εύκολα 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που ουσιαστικά τελείωσε στο 45λεπτο. Ο δικέφαλος σκόραρε τέσσερις φορές και είχε δύο δοκάρια -με Μπακασέτα, Λιβάγια- σε μια επική εμφάνιση. Οι «κιτρινόμαυροι» μπόρεσαν να […]

ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σε ένα ημίχρονο η ΑΕΚ επέστρεψε πίσω στις νίκες στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Ένωση ήταν καταιγιστική στους «Ζωσιμάδες» και επικράτησε εύκολα 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που ουσιαστικά τελείωσε στο 45λεπτο.

Ο δικέφαλος σκόραρε τέσσερις φορές και είχε δύο δοκάρια -με Μπακασέτα, Λιβάγια- σε μια επική εμφάνιση.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπόρεσαν να πάρουν νωρίς προβάδισμα με πέναλτι του Μάνταλου μόλις στο 5′.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Μιχαήλ με αυτογκόλ έκανε το 2-0, για να έρθει ο Πόνσε στο φινάλε του πρώτου μέρους να διαμορφώσει το 4-0.

Η πιο καλή στιγμή ήταν το δοκάρι του Νικολιά στο 63′ και το χαμένο πέναλτι του Αθανασιάδη στο 92′ το οποίο «έβγαλε» ο Μπάρκας.

Η ΑΕΚ προερχόταν από ισοπαλίες στα Χανιά με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για το Κύπελλο και με την ΑΕΛ στη Λάρισα για την Super League.

Με το τρίποντο αυτό πλησίασε στο -2 τον 3ο Ατρόμητο και στο -6 τον Ολυμπιακό που ακολουθεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Λίλα, Γιάκος (83΄ Ξύδας), Νικολιάς (76΄ Νάουμετς), Παμλίδης (46΄ Σιόντης), Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ 

Μπάρκας, Μπακάκης (46΄ Τσόσιτς), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μάνταλος, Άλεφ, Γκάλο, Μπακασέτας (69΄ Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Πόνσε (80΄ Μπογέ).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις