Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άγρια επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά τον “αιώνιο τελικό” (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άγρια επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά τον “αιώνιο τελικό” (pics-vid)

Στους δρόμους του Μπουένος Άιρες να πανηγυρίσουν κατέβηκαν οπαδοί για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Ρίβερ Πλέιτ. Όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα επεισόδια. Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από τη στιγμή που με ανατροπή, η Ρίβερ Πλέιτ κατάφερε να κερδίσει την Μπόκα Τζούνιορς και να κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες. […]

Στους δρόμους του Μπουένος Άιρες να πανηγυρίσουν κατέβηκαν οπαδοί για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα επεισόδια.

Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από τη στιγμή που με ανατροπή, η Ρίβερ Πλέιτ κατάφερε να κερδίσει την Μπόκα Τζούνιορς και να κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού ανάμεσα στη Ρίβερ και τη Μπόκα, πέρασε από 40 κύματα.

Και ενώ οι δρόμοι της πρωτεύουσας της Αργεντινής είχαν γεμίσει κόσμο, που κρατούσε σημαίες και πανηγύριζε, κάποιοι αποφάσισαν να αμαυρώσουν τη γιορτή.

Μεθυσμένοι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα τόσο σε άλλους οπαδούς όσο και στις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή για να αποτρέψουν επεισόδια.

Στόχος έγιναν και τα τηλεοπτικά συνεργεία. Δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες, τραυματισμοί και συλλήψεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν 20 προσαγωγές, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τρεις αστυνομικοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις