Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – Δύο όπλα χάθηκαν μυστηριωδώς από το ΑΤ Εξαρχείων
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – Δύο όπλα χάθηκαν μυστηριωδώς από το ΑΤ Εξαρχείων

Του Πέτρου Καρσιώτη Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, η αποκάλυψη ότι λείπουν δύο υπηρεσιακά όπλα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων! Μέχρι στιγμής κανείς από όσους έλαβαν γνώση του σοβαρού γεγονότος δεν έχει καθαρή εικόνα για το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, αν η “εξαφάνιση” δηλαδή των δύο όπλων είναι αποτέλεσμα […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, η αποκάλυψη ότι λείπουν δύο υπηρεσιακά όπλα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων!

Μέχρι στιγμής κανείς από όσους έλαβαν γνώση του σοβαρού γεγονότος δεν έχει καθαρή εικόνα για το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, αν η “εξαφάνιση” δηλαδή των δύο όπλων είναι αποτέλεσμα κλοπής ή κάτι άλλο.

Πληροφορίες που διέρρευσαν τη νύχτα της Πέμπτης αναφέρουν ότι η διαπίστωση ότι τα όπλα λείπουν από το φοριαμό όπου τοποθετούνται, προέκυψε κατά τη διάρκεια περιοδικού ελέγχου καταμέτρησης του οπλισμού.

Με δεδομένη την εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση αλλά και επειδή το Τμήμα των Εξαρχείων έχει ιδιαιτερότητες λόγω της περιοχής που αστυνομεύει, η έρευνα ανετέθη στους “αδιάφθορους” της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι ήδη μπήκαν στο αστυνομικό κατάστημα και κάνουν έρευνα λεπτομερή.

Η εντολή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και αυτό θα προκύψει από την διαπίστωση της χρέωσης των όπλων και του χρόνου που χάθηκαν μυστηριωδώς.

Ως προτεραιότητα έχει τεθεί να αποσαφηνιστεί τι πραγματικά έχει συμβεί και αν πρόκειται για αβλεψία, που μπορεί να διορθωθεί και να επιστραφεί πίσω στη θέση του ο οπλισμός του Αστυνομικού Τμήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις