Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Συνάντηση κορυφής on camera – Σταμάτη σε Σπυροπούλου: “Σε τρώει ο κ@@ος σου, βολεύτηκες πάλι” (vid)
LIFESTYLE

Συνάντηση κορυφής on camera – Σταμάτη σε Σπυροπούλου: “Σε τρώει ο κ@@ος σου, βολεύτηκες πάλι” (vid)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλησίασε την Σάσα Σταμάτη την ώρα που εκείνη έδινε συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ΣΚΑΪ. Ο διάλογος… όπως θα περίμενε κανείς. Σάσα: Σε τρώει ο κ…ος σου! Κωνσταντίνα: Ήθελα πολύ να το κάνω για να χαρείς, να σου πω ένα γεια! Σάσα: Θα ήθελα να κάνω το πρότζεκτ σου να […]

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλησίασε την Σάσα Σταμάτη την ώρα που εκείνη έδινε συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ΣΚΑΪ. Ο διάλογος… όπως θα περίμενε κανείς.

Σάσα: Σε τρώει ο κ…ος σου!

Κωνσταντίνα: Ήθελα πολύ να το κάνω για να χαρείς, να σου πω ένα γεια!

Σάσα: Θα ήθελα να κάνω το πρότζεκτ σου να ξέρεις. Θα ήθελες να κάνεις το Ooh la la! που σου πάει και το Σαββατοκύριακο;

Κωνσταντίνα: Ό,τι θες…

Σάσα: Αααα… είναι άγγελος! Είναι η Queen Ντινα του ΣΚΑΪ. Νέα αρχή, γιατί να μην της πάει καλά; Κάνει ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ. Γιατί, χαμένη πήγες; Βολεύτηκες πάλι! Η ώρα η καλή κορίτσι μου και καλά μυαλά φέτος!

Κωνσταντίνα: Καλή αρχή και σε σένα! Σε είδα το Σάββατο…

Σάσα: Σκίσαμε!

Κωνσταντίνα: Εγώ σε είδα πάντως και η οικογένειά μου και το σόι μου. Αυτούς βάζω και βλέπουν κι εμένα…

Σάσα: Α, γι’ αυτό και το δικό σου πάει…

Το στιγμιότυπο έπαιξε στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Δεν ήταν αγενής και ήταν και λίγο υποστηρικτική, αλλά αυτά που ήθελε να πει τα είπε. Κρατάει αυτά που πιστεύει μέσα της γιατί είναι αυθεντική.  Βαθιά μέσα της είναι καλό παιδί, δεν έχει εμμονές».

«Μέσα από το χιούμορ καταλαβαίνεις ότι λέει τις πικρές αλήθειες της και των άλλων», συμπλήρωσε η Αφορδίτη Γραμμέλη. Ωστόσο, ο Άρης Καβατζίκης είχε κάποιες αντιρρήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις