Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σε κρίσιμη κατάσταση ο 59χρονος που ακρωτηριάστηκε μετά από μυστήρια έκρηξη
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 59χρονος που ακρωτηριάστηκε μετά από μυστήρια έκρηξη

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο του Ρίο, 59χρονος Βούλγαρος -ο οποίος ακρωτηριάστηκε- μετά από έκρηξη μυστήριο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Νοσοκομείο από άγνωστο, βαρύτατα τραυματισμένος. Αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας μετά από έρευνες στη Νέα Μανωλάδα διαπίστωσαν πως το θύμα είχε προσπαθήσει να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό […]

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο του Ρίο, 59χρονος Βούλγαρος -ο οποίος ακρωτηριάστηκε- μετά από έκρηξη μυστήριο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Νοσοκομείο από άγνωστο, βαρύτατα τραυματισμένος.

Αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας μετά από έρευνες στη Νέα Μανωλάδα διαπίστωσαν πως το θύμα είχε προσπαθήσει να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε υπαίθριο χώρο, με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί του χέρι από τον αγκώνα και να υποστεί σοβαρά τραύματα στα πλευρά και τον θώρακα.

Ο 59χρονος, που συνελήφθη και κατηγορείται για πρόκληση έκρηξης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τραυματίστηκε από μασούρι δυναμίτιδας, καθώς δεν βρήκαν υπολείμματα από την έκρηξη.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις