Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάρον Στόουν: Μου έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να επιζήσω
LIFESTYLE

Σάρον Στόουν: Μου έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να επιζήσω

Έγινε διάσημη από την καυτή, αξέχαστη και στα δύο φύλα σκηνή από το Βασικό Ένστικτο. Στην πορεία μας έδειξε το υποκριτικό ταλέντο της και έτσι καθιερώθηκε ως μία από τις πιο «δυνατές» γυναίκες της μεγάλης οθόνης, αλλά και του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την πανέμορφη Σάρον Στόουν, που στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές […]

Έγινε διάσημη από την καυτή, αξέχαστη και στα δύο φύλα σκηνή από το Βασικό Ένστικτο. Στην πορεία μας έδειξε το υποκριτικό ταλέντο της και έτσι καθιερώθηκε ως μία από τις πιο «δυνατές» γυναίκες της μεγάλης οθόνης, αλλά και του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για την πανέμορφη Σάρον Στόουν, που στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος, παραδέχθηκε πως έχει και η ίδια την βρώμικη αυτή εμπειρία.

Τώρα, η 59χρονη ηθοποιός αποκάλυψε κάτι που σόκαρε τους θαυμαστές της.

Το 2001 έφτασε μία ανάσα από το θάνατο, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και οι γιατροί της έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να επιζήσει!

«Τότε, αναγκάστηκα να αναθεωρήσω τα πάντα στη ζωή μου», δήλωσε η Σάρον Στόουν, η οποία αποτέλεσε τη φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CBS, μίλησε για τη δύσκολη εκείνη εποχή στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήμουν μόνη».

Μόλις εννιά χρόνια νωρίτερα, η Αμερικανίδα σταρ είχε ανέλθει στο ανώτερο σημείο της δόξας της, όντας πρωταγωνίστρια δίπλα στον Μάικλ Ντάγκλας, στην εμβληματική ταινία «Βασικό Ένστικτο», η οποία προβλήθηκε το 1992, σπάζοντας ταμεία.

Η επιτυχία δεν σταμάτησε εκεί.


Ακολούθησαν μεγάλα βραβεία και ένα Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία Καζίνο, ενώ τα έσοδά της εκτοξεύθηκαν και κατάφερε να κάνει μεγάλη περιουσία χάρη στην υποκριτική της ικανότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις