Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορεία προσφύγων στη Μόρια με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη
ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία προσφύγων στη Μόρια με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη

Περίπου 200 πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχή και Ταυτοποίησης στη Μόρια, συγκεντρώθηκαν μαζικά και πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σκοπεύοντας να φτάσουν στο κέντρο της Μυτιλήνης, ενώ τους έχει σταματήσει προσωρινά η Αστυνομία.   Η αστυνομία ανέκοψε προσωρινά την πορεία των μεταναστών στο ύψος του Καρά Τεπέ.  Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου προωθεί σχεδιασμό ώστε να […]

Περίπου 200 πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχή και Ταυτοποίησης στη Μόρια, συγκεντρώθηκαν μαζικά και πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σκοπεύοντας να φτάσουν στο κέντρο της Μυτιλήνης, ενώ τους έχει σταματήσει προσωρινά η Αστυνομία.  

Η αστυνομία ανέκοψε προσωρινά την πορεία των μεταναστών στο ύψος του Καρά Τεπέ. 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου προωθεί σχεδιασμό ώστε να στήσει μπλόκα και να μην φτάσει η πορεία στην πόλη της Μυτιλήνης. 

Υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εκτιμούν ότι πρόκειται για συντονισμένη κοινή διαμαρτυρία που γίνεται με τη στήριξη «αλληλέγγυων». 

Κύρια αιτήματα της διαμαρτυρίας τους, είναι  ο εγκλωβισμός τους στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και οι κακές συνθήκες διαβίωσης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις