Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπακώστα: Οι Τιμητές έφυγαν με την πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπακώστα: Οι Τιμητές έφυγαν με την πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας

«Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση» συνέστησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η Δράση δηλώνει προτεραιότητες. Δρούμε με προτεραιότητα την Ασφάλεια ώστε να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες. Αντιδρούν οι χρόνιες παθογένειες. Δημαγωγούν όσοι δεν έχουν γνώση αλλά και επίγνωση. Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, σύνεση όλων, ιδίως όσοι […]

«Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση» συνέστησε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Δράση δηλώνει προτεραιότητες. Δρούμε με προτεραιότητα την Ασφάλεια ώστε να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες. Αντιδρούν οι χρόνιες παθογένειες.

Δημαγωγούν όσοι δεν έχουν γνώση αλλά και επίγνωση. Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, σύνεση όλων, ιδίως όσοι είχαν και σφραγίδα και υπογραφή αλλά οι προτεραιότητες τους ήταν άλλες. Οι Τιμητές έφυγαν με την πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και οι τυχόν, σημερινοί μιμητές τους ανεπίγνωστοι», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις