Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ολυμπιακός πήρε το διπλό επί της Ντουντελάνζ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε το διπλό επί της Ντουντελάνζ (vid)

Περίπου μία ώρα χρειάστηκε για να σκοράρει ο Ολυμπιακός και να τελειώσει το ματς με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Η ομάδα του Πειραιά είχε τρία δοκάρια και με σκόρερ τον Τοροσίδη (66′) και τον Φορτούνη (στο 81′, αλλά χρειάστηκε και την βοήθεια του αντίπαλου αμυντικού) κέρδισε με 0-2 και πήρε την πρώτη του νίκη στον όμιλο […]

Περίπου μία ώρα χρειάστηκε για να σκοράρει ο Ολυμπιακός και να τελειώσει το ματς με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τρία δοκάρια και με σκόρερ τον Τοροσίδη (66′) και τον Φορτούνη (στο 81′, αλλά χρειάστηκε και την βοήθεια του αντίπαλου αμυντικού) κέρδισε με 0-2 και πήρε την πρώτη του νίκη στον όμιλο του Europa League.

Για μια ώρα αγώνα ο Ολυμπιακός έχανε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, έχασε από νωρίς τον Γκερέρο, αλλά βρήκε ένα γκολ από τον Τοροσίδη στο 66′ φτάνοντας μέχρι το τελικό 2-0 επί της Ντουντελάνζ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπέτις πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στο Μιλάνο απέναντι στην Μίλαν.

Η βαθμολογία:

Μπέτις 7
Μίλαν 6
Ολυμπιακός 4
Ντουντελάνζ 0

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (Ντίνο Τόπμελερ): Μπονεφουά, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μπίσεβατς, Κουτιριέ, Στέλβιο (51′ λ.τ. Σινάνι), Κρούσκα, Ελ Ριτί (74′ Κένια), Στολτς (65′ Μελίς), Τιρπέλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (69′ Ελαμπντελαουί), Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ (78′ Νάτχο), Γκερέρο (18′ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις