Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντετέκτιβ ήθελαν το δάχτυλο του νεκρού και το… πήραν!
ΚΟΣΜΟΣ

Ντετέκτιβ ήθελαν το δάχτυλο του νεκρού και το… πήραν!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση όπου δύο ντετέκτιβ αναζήτησαν ένα νεκρό άνδρα καθώς ήθελαν το δακτυλικό του αποτύπωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη The Sun, δύο ντετέκτιβ στη Φλόριντα των ΗΠΑ θέλησαν να ξεκλειδώσουν το smartphone ενός νεκρού άνδρα, καθώς ήθελαν να τον συνδέσουν με υπόθεση, σχετική με ναρκωτικά. Διαβάστε ακόμα Το Βατικανό κάνει μαθήματα εξορκισμών για να σώσει […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση όπου δύο ντετέκτιβ αναζήτησαν ένα νεκρό άνδρα καθώς ήθελαν το δακτυλικό του αποτύπωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη The Sun, δύο ντετέκτιβ στη Φλόριντα των ΗΠΑ θέλησαν να ξεκλειδώσουν το smartphone ενός νεκρού άνδρα, καθώς ήθελαν να τον συνδέσουν με υπόθεση, σχετική με ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμα

Το Βατικανό κάνει μαθήματα εξορκισμών για να σώσει τον κόσμο

Πρόκειται για άνθρωπο που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών Matthew Steiner και Prentice Ables. Όταν τον σταμάτησαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν επειδή μύρισαν μαριχουάνα στο αυτοκίνητο, τότε ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει παρασέρνοντας τον έναν από αυτούς.

Έτσι, οι δύο ντετέκτιβ επισκέφθηκαν το γραφείο τελετών όπου ήταν το άψυχο κορμί του μέχρι να πραγματοποιηθεί η κηδεία. Αν και δεν σεβάστηκαν τον νεκρό, δεν έκαναν κάτι παράνομο.

Το εν λόγω συμβάν φέρνει στο μυαλό παρόμοιο σκηνικό με το FBI και την Apple για να ξεκλειδώσει το iPhone ενός τρομοκράτη το 2015.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις