Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπαράζ συλλήψεων στο αεροδρόμιο – Είχαν πλαστά έγγραφα
ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ συλλήψεων στο αεροδρόμιο – Είχαν πλαστά έγγραφα

Πάνω από 30 Σομαλοί μετανάστες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου καθώς είχαν πλαστά έγγραφα. Οι συλλήψεις έγιναν στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (22/6), στο διεθνές Αεροδρόμιο Ζακύνθου, γιατί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με προορισμό την Ιταλία με πλαστά έγγραφα. Διαβάστε ακόμα: Δύο ληστείες με διαφορά ωρών, στο ίδιο πρακτορείο Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και οι διακινητές τους […]

Πάνω από 30 Σομαλοί μετανάστες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου καθώς είχαν πλαστά έγγραφα.

Οι συλλήψεις έγιναν στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (22/6), στο διεθνές Αεροδρόμιο Ζακύνθου, γιατί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με προορισμό την Ιταλία με πλαστά έγγραφα.

Διαβάστε ακόμα: Δύο ληστείες με διαφορά ωρών, στο ίδιο πρακτορείο

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και οι διακινητές τους (Σουηδοί υπήκοοι) που ήταν και οι μόνοι που δεν είχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ήταν και 1 αγοράκι ηλικίας 8 ετών (που είναι γιος των διακινητών), ένα βρέφος 8 μηνών και μία έγκυος γυναίκα, οι οποίοι, λόγω προβλημάτων υγείας, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Διαβάστε ακόμα: Στα χέρια των Αρχών «βομβιστές των ΑΤΜ»

Όσοι συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Ζακύνθου όπου για τους 27 ορίστηκε δικάσιμος (για το αδίκημα της πλαστογραφίας), μετά από 2 μήνες και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπό κράτηση είναι οι δύο διακινητές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις