Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Με καλάσνικοφ και πιστόλι λήστεψαν χρηματαποστολή έξω από σούπερ μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με καλάσνικοφ και πιστόλι λήστεψαν χρηματαποστολή έξω από σούπερ μάρκετ

Του Πέτρου Καρσιώτη Καρτέρι σε χρηματαποστολή οι υπάλληλοι της οποίας επρόκειτο να εφοδιάσουν ΑΤΜ, το οποίο βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στο Βασιλικό της Εύβοιας, έστησαν δύο κακοποιοί. Απείλησαν με καλάσνικοφ Απειλώντας τους υπαλλήλους με ένα καλάσνικοφ κατάφεραν να αποσπάσουν τις κασετίνες με τα μετρητά, τα οποία υπολογίζονται στις 50.000 ευρώ. Εκτεταμένες έρευνες από την […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Καρτέρι σε χρηματαποστολή οι υπάλληλοι της οποίας επρόκειτο να εφοδιάσουν ΑΤΜ, το οποίο βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στο Βασιλικό της Εύβοιας, έστησαν δύο κακοποιοί.

Απείλησαν με καλάσνικοφ

Απειλώντας τους υπαλλήλους με ένα καλάσνικοφ κατάφεραν να αποσπάσουν τις κασετίνες με τα μετρητά, τα οποία υπολογίζονται στις 50.000 ευρώ.

Εκτεταμένες έρευνες από την αστυνομία

Μετά την καταγγελία για το χτύπημα στην χρηματαποστολή, ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες και μπλόκα από την Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν ίχνη των δύο ληστών.

Έξω από σούπερ μάρκετ μέρα- μεσημέρι η ληστεία

Η ένοπλη επιδρομή καταγράφηκε στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, έξω από το σούπερ μάρκετ όπου βρίσκεται τοποθετημένο το ΑΤΜ από τράπεζα για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Είχαν παρακολουθήσει τα δρομολόγια της χρηματαποστολής

Οι δράστες που φαίνεται είχαν παρακολουθήσει από προηγούμενες ημέρες τις κινήσεις της χρηματαποστολής, είχαν αντιληφθεί ότι μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η χρηματαποστολή θα έφθανε και εκεί για να κάνει ανεφοδιασμό της αυτόματης Ταμειακής Μηχανής.

Οπλισμένος με πιστόλι ο δεύτερος κακοποιός

Οι δύο κακοποιοί κρατούσαν καλάσνικοφ ο ένας και πιστόλι ο δεύτερος.

Μόλις ο συνοδηγός κατέβηκε και άρχισε να πλησιάζει το μηχάνημα για την τοποθέτηση των χρημάτων, ο ληστής με το καλάσνικοφ τον ακινητοποίησε και του άρπαξε τις κασετίνες με τα μετρητά.

Διέφυγαν με λευκό αυτοκίνητο

Την ίδια στιγμή ο δεύτερος κακοποιός απειλούσε με το όπλο και τον οδηγό. Αφού οι ένοπλοι άρπαξαν τα χρήματα, μάρτυρες τους είδαν να επιβιβάζονται με αστραπιαίες κινήσεις σε ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Hyundai και να εξαφανίζονται.

Το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε πυρπολημένο στην περιοχή Μαλακώντα.

Εκεί θεωρείται βέβαιο ότι οι ληστές της χρήματαποστολής επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα και διέφυγαν.

Μπλόκα από την αστυνομία

Δεν αποκλείεται οι ληστές να ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Εύβοια για να διαπράξουν τη ληστεία.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε μπλόκα σε επίκαιρα σημεία διαφυγής, χωρίς να εντοπίσουν άλλα ίχνη των θρασύτατων δραστών, που δε δίστασαν να χτυπήσουν μέρα – μεσημέρι και σε σημείο που υπήρχε αρκετός κόσμος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις