Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μεγαλοοικονόμου σε Γιακουμάτο: «Δεν έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλοοικονόμου σε Γιακουμάτο: «Δεν έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος» (vid)

Μεγαλοοικονόμου: Μετά τους κουραμπιέδες που μοίρασε σε βουλευτές, στον Αυτιά και στον… Κανάκη, έδωσε ένα ακόμη σόου σε τηλεοπτική εκπομπή με “θύμα” τον Γεράσιμο Γιακουμάτο Μεγαλοοικονόμου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του Open με ένα καλάθι με λαχανικά, για να το χαρίσει στον κ. Γιακουμάτο, επειδή είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του […]

Μεγαλοοικονόμου

Μεγαλοοικονόμου: Μετά τους κουραμπιέδες που μοίρασε σε βουλευτές, στον Αυτιά και στον… Κανάκη, έδωσε ένα ακόμη σόου σε τηλεοπτική εκπομπή με “θύμα” τον Γεράσιμο Γιακουμάτο

Μεγαλοοικονόμου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του Open με ένα καλάθι με λαχανικά, για να το χαρίσει στον κ. Γιακουμάτο, επειδή είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η ίδια δεν γνωρίζει από λαχαναγορές.

«Δόξα τω Θεώ έχει αρχίσει να κάνει φροντιστήριο και να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της», ήταν το πρώτο σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, αλλά το δώρο δεν το δέχθηκε.

«Δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι, επειδή βλέπω ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα, θα της κάνει καλό», εξήγησε.

Μεγαλοικονόμου: Μετά τους κουραμπιέδες, τα αγγουράκια

Η κ. Μεγαλοοικονόμου δεν πτοήθηκε, και έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε αίσθηση. «Μπρόκολα και αγγούρια δεν δέχομαι», είπε ο κ. Γιακουμάτος.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάπου εκεί ξεπέρασε τα όρια. «Δεν έβαλα αγγούρια. Σε συνέντευξη, που σας είπαν ότι είστε γοητευτικός και φλερτάρετε γυναίκες, είπατε ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Οπότε δεν μπορούσα να σας βάλω αγγούρια. Είστε και ρατσιστής».

«Τη μία με λες σεξιστή. Την άλλη ρατσιστή. Άντε να τριτώσει το κακό με το μυαλό σου», αντέδρασε ο κ. Γιακουμάτος.

Η Μεγαλοοικονόμου μέσα από το επικό βίντεο των Ράδιο Αρβίλα

Η εμφάνιση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στον Γιώργο Αυτιά όπου “σκοτώθηκε” και τσίριζε μέχρι να… αποχωρήσει, ήταν trend για τα μέσα για μεγάλο διάστημα και οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο.

Δείτε ακόμη:

Θεοδώρα-Μεγαλοοικονόμου-7.jpg

Η Μεγαλοοικονόμου το έφτασε στο… τέρμα – «Βλέπω κουραμπιέδες να με κυνηγάνε» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις