Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μία σύλληψη για την επίθεση με μαχαίρι- Πέντε οι τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

Μία σύλληψη για την επίθεση με μαχαίρι- Πέντε οι τραυματίες

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σταθμό του μετρό στο Μόναχο, στην πλατεία Rosenheimer, το πρωί του Σαββάτου. Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, αλλά κανείς δεν κινδυνεύει. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου δήλωσε ότι έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, κράτησε, όμως, επιφύλαξη για το αν είναι όντως ο δράστης. Η αστυνομία, παρ’ όλ’ αυτά προειδοποιεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια […]

Συνελήφθη ένας ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σταθμό του μετρό στο Μόναχο, στην πλατεία Rosenheimer, το πρωί του Σαββάτου.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, αλλά κανείς δεν κινδυνεύει.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου δήλωσε ότι έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, κράτησε, όμως, επιφύλαξη για το αν είναι όντως ο δράστης.

Η αστυνομία, παρ’ όλ’ αυτά προειδοποιεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους κι αν δουν κάτι περίεργο να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές.

Η περιγραφή του δράστη που έδωσαν οι αρχές μιλάει για άντρα περίπου στα 40, που τριγυρνά με μαύρο ποδήλατο, έχοντας σακίδιο με στρώμα για camping στην πλάτη και φορώντας πράσινο αθλητικό μπουφάν και γκρι παντελόνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις