Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Λοταρία αποδείξεων: Δείτε εδώ αν κερδίσατε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε εδώ αν κερδίσατε

Στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 29/5 έγινε η λοταρία αποδείξεων και αφορά στις δαπάνες του Απριλίου 2018. Η φορολοταρία του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πρόκειται να κλειρώσει τις αποδείξεις για τις συναλλαγές του Μαρτίου των φορολογούμενων, με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών. Όπως σε κάθε φορολοταρία έτσι και σε αυτή, […]

Στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 29/5 έγινε η λοταρία αποδείξεων και αφορά στις δαπάνες του Απριλίου 2018.

Η φορολοταρία του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πρόκειται να κλειρώσει τις αποδείξεις για τις συναλλαγές του Μαρτίου των φορολογούμενων, με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Όπως σε κάθε φορολοταρία έτσι και σε αυτή, 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Λοταρία αποδείξεων: 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ

Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Εναλλακτικά, μπορούν να ελέγξουν αν έχουν λάβει μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις