Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Κόπηκαν” βιαίως από το Greece Next Top Model αλλά… πάνε για Star Hellas! (pics-vids)
LIFESTYLE

“Κόπηκαν” βιαίως από το Greece Next Top Model αλλά… πάνε για Star Hellas! (pics-vids)

Αν και κόπηκαν… βιαίως από το Greece Next Top Model, διεκδικούν το τίτλο Star Hellas, Miss Hellas 2018. Τα ελληνικά καλλιστεία επιστρέφουν και οι κοπέλες που διεκδικούν το στέμμα έγιναν γνωστές μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο Instagram. Ανάμεσά τους δύο που γνωρίσαμε πρόσφατα από το Greece Next Top Model. Η Ιωάννα Μπέλλα και η […]

Αν και κόπηκαν… βιαίως από το Greece Next Top Model, διεκδικούν το τίτλο Star Hellas, Miss Hellas 2018.

Τα ελληνικά καλλιστεία επιστρέφουν και οι κοπέλες που διεκδικούν το στέμμα έγιναν γνωστές μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο Instagram.

Ανάμεσά τους δύο που γνωρίσαμε πρόσφατα από το Greece Next Top Model. Η Ιωάννα Μπέλλα και η Ηρώ Δημητροπούλου διεκδικούν τον τίτλο της ελληνικής ομορφιάς.

Οι δύο διαγωνιζόμενες, που έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή τους στις audition, όπου και οι κριτές τις «έκοψαν», δείχνουν πως δεν πτοήθηκαν από την ιδιαίτερα σκληρή κριτική που δέχτηκαν λόγω των παρεμβάσεων που είχαν κάνει στο πρόσωπο και το σώμα τους.

Τα ελληνικά καλλιστεία θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθούν από το MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Επτά κριτές και το κοινό που θα ψηφίσει για πρώτη φορά, θα αποφασίσουν για τις τυχερές των βραβείων. Μεταξύ των κριτών θα είναι ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης, ο σχεδιαστής και χορηγός των βραδινών ενδυμάτων Πάνος Ζήνας και η γνωστή χορογράφος-κινησιογράφος-αρτ director Galena. Οι υπόλοιποι κριτές θα είναι από το χώρο της δημοσιογραφίας, της μόδας και της τηλεόρασης.

Ήδη, οι διαγωνιζόμενες ζητούν την ψήφο του κοινού μέσω τηλεφώνων και μηνυμάτων και όλες περιμένουν την στήριξη, κοινοποιώντας μέσω social media τη συμμετοχή τους.

Οι βασικοί τίτλοι που θα δοθούν είναι:

  1. STAR HELLAS ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ STAR HELLAS ΓΙΑ ΤΟ MISS UNIVERSE.
  2. MISS HELLAS KAI ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ MISS HELLAS ΓΙΑ ΤΟ MISS WORLD.
  3. MISS YOUNG KAI ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ MISS YOUNG

Ας γνωρίσουμε τις διαγωνιζόμενες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις