Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κόκκαλης για Novartis: Πώς είναι δυνατόν να έχουν συνωμοτήσει όλοι για να στηθεί σκευωρία; (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόκκαλης για Novartis: Πώς είναι δυνατόν να έχουν συνωμοτήσει όλοι για να στηθεί σκευωρία; (vid)

Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αναμένεται να ενταθούν οι κυβερνητικές συσκέψεις εν όψει της συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη για την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης προγραμματίζεται να συνεδριάσει εκ νέου το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόεδρος της Επιτροπής αναμένεται να τεθεί […]

Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αναμένεται να ενταθούν οι κυβερνητικές συσκέψεις εν όψει της συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη για την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης προγραμματίζεται να συνεδριάσει εκ νέου το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόεδρος της Επιτροπής αναμένεται να τεθεί ο Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος είναι φαρμακοποιός, ενώ ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, υπερασπίστηκε πλήρως την κυβερνητική γραμμή και διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν κάποιος λογικός άνθρωπος να πιστεύει ότι μπορεί να έχουν συνωμοτήσει δεκάδες άνθρωποι μαζί με το FBI για να στηθεί η σκευωρία που καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις