Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θα τα δώσει όλα για την νίκη η Εθνική Ελλάδος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θα τα δώσει όλα για την νίκη η Εθνική Ελλάδος

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για την Εθνική Ελλάδος, που αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ για το Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως μόνο στόχο τη νίκη, μετά την ήττα στη Βουδαπέστη που έριξε την Ελλάδα στην τρίτη θέση του ομίλου. Εκτός από τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Μίκαελ […]

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για την Εθνική Ελλάδος, που αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ για το Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως μόνο στόχο τη νίκη, μετά την ήττα στη Βουδαπέστη που έριξε την Ελλάδα στην τρίτη θέση του ομίλου.

Εκτός από τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Μίκαελ Σκίμπε (Μάνταλος, Δώνης, Οικονόμου, Τοροσίδης), καλείται να ανατρέψει το επικριτικό κλίμα που καλλιεργήθηκε στους φιλάθλους μετά τον αγώνα του Σεπτεμβρίου. Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως ο κόσμος θα δει μία κατά πολύ βελτιωμένη ομάδα, πιο δεμένη και συνεκτική.

Όσον αφορά την εντεκάδα, το πιθανότερο σχήμα είναι το 4-2-3-1 με Μπάρκα, Μπακάκη, Γιαννούλη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ζέκα, Κουρμπέλη, Φορτούνη, Πέλκα, Μπακασέτα και Μήτρογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις