Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η οργισμένη ανάρτηση της Ακρίτα για το ποστ του Πολάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οργισμένη ανάρτηση της Ακρίτα για το ποστ του Πολάκη

Η Έλενα Ακρίτα “απάντησε” με θυμό στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που αφορά στον καθηγητή Κωνσταντίνο Συνολάκη, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε μελέτη για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου στο Μάτι. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνόδευε την ανάρτησή του με τρεις φωτογραφίες ενός στύλου της ΔΕΗ ο οποίος, όπως αναφέρει, βρίσκεται […]

Η Έλενα Ακρίτα “απάντησε” με θυμό στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που αφορά στον καθηγητή Κωνσταντίνο Συνολάκη, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε μελέτη για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνόδευε την ανάρτησή του με τρεις φωτογραφίες ενός στύλου της ΔΕΗ ο οποίος, όπως αναφέρει, βρίσκεται έξω από το σπίτι του καθηγητή. Αναφέρει μάλιστα την οδό και τον αριθμό όπου βρίσκεται το σπίτι του Κωνσταντίνου Συνολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης, με διάθεση ειρωνείας για τα όσα ανέφερε στο πόρισμά του ο καθηγητής για το χρόνο που χρειαζόταν ώστε να γίνει η εκκένωση στο Μάτι και να μην υπάρξουν νεκροί, καλεί τον καθηγητή «πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω από το σπίτι σας στη οδό….  από τα φυτά και τις κρεββατίνες σας γιατί κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής ή από φωτιά σε περίπτωση ζέστης. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω αν θα προλάβετε να εκκενώνετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά».

Το γεγονός πως ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε τη διεύθυνση του σπιτιού του καθηγητή Συνολάκη ήταν εκείνο που εξόργισε την Έλενα Ακρίτα.

«Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια την διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς συναίνεση βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;», έγραψε η δημοσιογράφος στη Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις