Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Ευγενία εμψυχώνει τον Άδωνι – Η γλυκιά ανάρτηση για σήμερα
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ευγενία εμψυχώνει τον Άδωνι – Η γλυκιά ανάρτηση για σήμερα

Τον Άδωνι Γεωργιάδη τον βλέπουμε συχνά σε αγώνες δρόμου, αλλά αυτή φορά πήρε τη μεγάλη απόφαση να τρέξει μαραθώνιο και μάλιστα σε μία από τις πιο απαιτητικές διαδρομές, την κλασική. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς που μετέχουν σήμερα στον Μαραθώνιο Αθήνας, τρέχοντας για πρώτη φορά τα 42.195 μέτρα. Η Ευγενία Μανωλίδου, […]

Ευγενία Άδωνι

Τον Άδωνι Γεωργιάδη τον βλέπουμε συχνά σε αγώνες δρόμου, αλλά αυτή φορά πήρε τη μεγάλη απόφαση να τρέξει μαραθώνιο και μάλιστα σε μία από τις πιο απαιτητικές διαδρομές, την κλασική.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς που μετέχουν σήμερα στον Μαραθώνιο Αθήνας, τρέχοντας για πρώτη φορά τα 42.195 μέτρα.

Η Ευγενία Μανωλίδου, άκρως ερωτευμένη, έκανε μια ανάρτηση για να του ανεβάσει το ηθικό.

«Καλή επιτυχία σε όλους τους μαραθωνοδρόμους σήμερα, καλή επιτυχία και στον μοναδικό δικό μου μαραθωνοδρόμο που επιλέγει πάντα τον δύσκολο δρόμο… Σε λατρεύουμε, θα σε περιμένουμε νικητή!», έγραψε στον λογαριασμό της.

«Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία διότι σε λίγο ξεκινώ τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ. Στόχος φέτος ο τερματισμός, με τον χρόνο αν όλα πάνε καλά θα ασχοληθώ από του χρόνου. Ελάτε και σεις είναι μεγάλη γιορτή και σου αλλάζει την ζωή», ήταν η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις