Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ετοιμάζει ψηφοδέλτια το ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ετοιμάζει ψηφοδέλτια το ΚΙΝΑΛ

Σε εκλογική προεργασία μπαίνει το Κίνημα Αλλαγής, μετά την οργανωτική του συγκρότηση και ξεκινά να «χτίζει« τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων του για τις βουλευτικές εκλογές. «Η κοινωνική και πολιτική δυναμική του Κινήματος Αλλαγής δημιουργεί νέα δεδομένα και διαμορφώνει νέους πολιτικούς συσχετισμούς που θα αποτυπωθούν στην κάλπη των επόμενων εκλογών» αναφέρει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. […]

Σε εκλογική προεργασία μπαίνει το Κίνημα Αλλαγής, μετά την οργανωτική του συγκρότηση και ξεκινά να «χτίζει« τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων του για τις βουλευτικές εκλογές.

«Η κοινωνική και πολιτική δυναμική του Κινήματος Αλλαγής δημιουργεί νέα δεδομένα και διαμορφώνει νέους πολιτικούς συσχετισμούς που θα αποτυπωθούν στην κάλπη των επόμενων εκλογών» αναφέρει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Επανήλθε ο Ψαριανός: Πήρε ξεκάθαρη πολιτική θέση

Όπως αναφέρει στο πλαίσιο αυτό «έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την συγκρότηση ψηφοδελτίων που υπηρετούν το τρίπτυχο ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ και επανασυνδέουν το Κίνημα μας με τις ζωντανές , δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και τις παραγωγικές τάξεις».

Έτσι, θα υπάρξει η δυνατότητα και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες να εκδηλώσουν την διαθεσιμότητας τους όσοι το επιθυμούν. «Είναι αυτονόητο ότι, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχουν υποψήφιοι παρά μόνον η εκδήλωση ενδιαφέροντος εκατοντάδων ανθρώπων να δώσουμε μαζί , από την πρώτη γραμμή, αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη» διευκρινίζει ο γραμματέας.

Αραμπατζή: Λειψές αποζημιώσεις από χρήματα του Έλληνα και όχι του ΕΛΓΑ

«Η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα βρει το Κίνημα Αλλαγής σε πλήρη διάταξη όχι μόνο εκλογικής μάχης αλλά έτοιμο να πρωταγωνιστήσει την επόμενη μέρα για την πολιτική σταθερότητα, την Εθνική Συνεννόηση και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας» καταλήγει ο Μ. Χριστοδουλάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις