Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ετοιμάζει πρόταση για τον Μπέιλ ο Μουρίνιο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ετοιμάζει πρόταση για τον Μπέιλ ο Μουρίνιο!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να σκεφτεί σοβαρά την πώληση του Γκάρεθ Μπέιλ αυτό το καλοκαίρι, μετά από τέσσερα χρόνια που σηματοδοτήθηκαν από μυϊκούς τραυματισμούς. Αυτό αναφέρει η  ισπανική εφημερίδα  «AS», σημειώνοντας ότι μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να τον υπερασπίζεται δημοσίως και ο ίδιος να δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να σκεφτεί σοβαρά την πώληση του Γκάρεθ Μπέιλ αυτό το καλοκαίρι, μετά από τέσσερα χρόνια που σηματοδοτήθηκαν από μυϊκούς τραυματισμούς.

Αυτό αναφέρει η  ισπανική εφημερίδα  «AS», σημειώνοντας ότι μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να τον υπερασπίζεται δημοσίως και ο ίδιος να δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει από τη Μαδρίτη, όμως στην Premier League θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρουν την επιστροφή του.

Και περισσότερο από όλες τις ομάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ήδη δημόσια, ότι εάν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσιζε να τον πουλήσει, θα έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει.

Εν τω μεταξύ, διάφορα μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία υποστηρίζουν σήμερα, ότι θα υπάρξει μια τρίτη προσφορά στην Ρεάλ Μαδρίτης (η τελευταία ήταν 105 εκατομμύρια).

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι έτοιμη να προσφέρει αυτό το καλοκαίρι 100 εκατομμύρια λίρες (112 εκατομμύρια ευρώ) στη Ρεάλ Μαδρίτης  και 15,6 εκατ λίρες καθαρά ανά έτος (17,5 εκατομμύρια ευρώ) στον Ουαλό μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις