Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Εκστρατεία» φίλων ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Τσίπρα – Το sms που αποκάλυψε ο Παναγούλης (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εκστρατεία» φίλων ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Τσίπρα – Το sms που αποκάλυψε ο Παναγούλης (vid)

Να μαζέψει όποιον μπορεί παλεύει η κυβέρνηση, για να μην είναι “άδεια” η ομιλία Τσίπρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη Όπως υποστήριξε ο κ. Στάθης Παναγούλης από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, το κομματικό επιτελείο στέλνει χιλιάδες sms στον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντας ότι έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να τους μεταφέρουν δωρεάν στην συμπρωτεύουσα. «Πού […]

Τσίπρας ομιλία Θεσσαλονίκη

Να μαζέψει όποιον μπορεί παλεύει η κυβέρνηση, για να μην είναι “άδεια” η ομιλία Τσίπρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Όπως υποστήριξε ο κ. Στάθης Παναγούλης από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, το κομματικό επιτελείο στέλνει χιλιάδες sms στον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντας ότι έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να τους μεταφέρουν δωρεάν στην συμπρωτεύουσα.

«Πού φτάσατε σήμερα, κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ; Φτάσατε στο εξής: Στέλνετε μηνύματα. Και ακούστε το, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 7 προ μεσημβρίας και επιστρέφει μετά την ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού ή την επομένη το πρωί. Όσες και όσοι επιθυμείτε, δηλώστε το. Είναι δωρεάν η μετακίνηση. Και διάφορα άλλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ανεξάρτητος.

Το SMS ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής

«Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτε δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο…».

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Παρόλα αυτά ο κ. Παναγούλης παρατήρησε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές» εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 19.30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν εξαγγελθεί προ ημερών για «θερμή» υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα, οπότε επιστρατεύτηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, αλλά και η Αύρα προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις.

Ειδικότερα, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Την ίδια ώρα στην Καμαρά μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν, αντικρατική – αντικαταπιλιστική συγκέντρωση.

Kλείνουν και το ΑΠΘ

Tην ίδια ώρα έγινε γνωστό πως κλείνει και το ΑΠΘ υπό τον φόβο επεισοδίων.

Το ΑΠΘ με ανακοίνωση του γνωστοποιεί πως, δεν θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές λειτουργίες στα κτίρια της κεντρικής Πανεπιστημιούπολης μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές θα κλειδωθούν μετά τις 17:00 για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, ‘«οι Κοσμήτορες των Σχολών των άλλων κτιρίων θα ανακοινώσουν σχετικά με την πρόσβαση στα υπόλοιπα κτίρια. Από την ίδια ώρα θα παραμείνει κλειστό και το φοιτητικό αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Όλα τα σταθμευμένα οχήματα, σε όλους τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί το αργότερο μέχρι τις 17.00’».

ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Αύρα

Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται 18 διμοιρίες των ΜΑΤ, 11 διμοιρίες της ΟΠΚΕ αλλά και η «Αύρα» το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις