Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δύο ανατινάξεις ΑΤΜ την ίδια ώρα- Δεκάδες τα χτυπήματα το τελευταίο διάστημα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ανατινάξεις ΑΤΜ την ίδια ώρα- Δεκάδες τα χτυπήματα το τελευταίο διάστημα

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο εκρήξεις ΑΤΜ σε Κορινθία και Βοιωτία, πέταξαν τους πολίτες από τα κρεβάτια τους και σήμαναν συναγερμό, για μια ακόμη φορά, στις δυνάμεις των τοπικών αστυνομιών, που συλλέγουν στοιχεία για τους «βομβιστές των Α.Τ.Μ». Στερεά Ελλάδα, Αττική, Κορινθία, οι περιοχές όπου χτυπούν οι κακοποιοί Και στις δύο περιπτώσεις, τα μέλη των συμμοριών, που έχουν […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο εκρήξεις ΑΤΜ σε Κορινθία και Βοιωτία, πέταξαν τους πολίτες από τα κρεβάτια τους και σήμαναν συναγερμό, για μια ακόμη φορά, στις δυνάμεις των τοπικών αστυνομιών, που συλλέγουν στοιχεία για τους «βομβιστές των Α.Τ.Μ».

Στερεά Ελλάδα, Αττική, Κορινθία, οι περιοχές όπου χτυπούν οι κακοποιοί

Και στις δύο περιπτώσεις, τα μέλη των συμμοριών, που έχουν βάλει στο στόχαστρο τα μετρητά των ΑΤΜ σε πολλές περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα σε Στερεά Ελλάδα, Αττική και Κορινθία, προκάλεσαν τις εκρήξεις στις 3 το πρωί, προκαλώντας πανικό και εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Η μία από τις εκρήξεις, έγινε στα λουτρά της Ωραίας Ελένης

Η μία από τις εκρήξεις καταγράφηκε σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, στο δρόμο  από Ισθμό της Κορίνθου προς Επίδαυρο.

Προσέγγισαν στις 3 το πρωί

Οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα το μηχάνημα, που ήταν εγκατεστημένο σε χώρο στάθμευσης δίπλα σε εμπορικό κέντρο.

Στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη διοχετεύοντας αέριο στο πίσω μέρος του ΑΤΜ όπου βρίσκονται οι κασετίνες με τα χρήματα.

Πετάχτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στα 20 μέτρα

Με την εκκωφαντική έκρηξη, το μεγαλύτερο μέρος του μηχανήματος, πετάχτηκε στον αέρα και… προσγειώθηκε είκοσι μέτρα από το σημείο.

Οι κακοποιοί, άρπαξαν μέσα από το μηχάνημα άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό ποσό και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Και στην πλατεία του Πολύδροσου Φωκίδας

Άλλη συμμορία που όπως όλα δείχνουν είναι αυτή που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες παρόμοιες επιθέσεις έως τώρα σε ΑΤΜ, έβαζε στο στόχαστρο την Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή, που είναι εγκατεστημένη στο Πολύδροσο Φωκίδας.

Ακριβώς στην πλατεία,  οι κουκουλοφόροι, προκάλεσαν την έκρηξη διοχετεύοντας ποσότητα αερίου στο μηχάνημα των μετρητών.

42.000 ευρώ η λεία- Με τζιπ και σβηστά φώτα διέφυγαν οι δράστες

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άρπαξαν δύο κασετίνες με 42.000 ευρώ και αφού επιβιβάστηκαν σε ένα σκούρο τζιπ, που οδηγούσε συνεργός τους, διέφυγαν από την περιοχή με σβηστά τα φώτα.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις