Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Διακίνηση κοκαΐνης σε Κολωνάκι, Συγγρού και παραλιακή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακίνηση κοκαΐνης σε Κολωνάκι, Συγγρού και παραλιακή

Του Πέτρου Καρσιώτη Θαμώνες τουλάχιστον δέκα νυχτερινών καταστημάτων στο Κολωνάκι, αλλά και άλλους, που διασκέδαζαν σε νυχτερινά κέντρα της παραλιακής, της Λεωφόρου Συγγρού, του Αμαρουσίου και άλλων περιοχών, εφοδίαζαν με κοκαΐνη, μέλη συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών. Επιχείρηση σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Παγκράτι, Μοσχάτο Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε Παλαιό Φάληρο, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Θαμώνες τουλάχιστον δέκα νυχτερινών καταστημάτων στο Κολωνάκι, αλλά και άλλους, που διασκέδαζαν σε νυχτερινά κέντρα της παραλιακής, της Λεωφόρου Συγγρού, του Αμαρουσίου και άλλων περιοχών, εφοδίαζαν με κοκαΐνη, μέλη συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών.

Επιχείρηση σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Παγκράτι, Μοσχάτο

Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Παγκράτι και Μοσχάτο, συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 29, 32, 35 , 24 και 35 ετών, μέλη της οργάνωσης μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό.

Αποσαφηνίστηκαν οι ρόλοι των εμπλεκομένων

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, έπειτα κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της  εγκληματικής οργάνωσης και ύστερα από εκτεταμένες ενέργειες εξακριβώσεων, διασταύρωσης στοιχείων, εντοπισμό χώρων αποθήκευσης ναρκωτικών και δημιουργίας προφίλ των εμπλεκόμενων, επετεύχθη ο εντοπισμός τους, πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση και αποσαφηνίστηκαν οι ρόλοι τους.

Αρχηγός της ομάδας ο 32χρονος Αλβανός

Αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε ο 32χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εύρεση των ποσοτήτων κοκαΐνης και την καθοδήγηση των υπολοίπων μελών στην αποθήκευση-απόκρυψη της, με σκοπό την εν συνεχεία προώθηση της σε διάφορους διακινητές και χρήστες, κυρίως σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης, στα Βόρεια, στα Νότια Προάστια και στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ειδικές κρύπτες στα ταμπλό

Τα ναρκωτικά τα έκρυβαν σε ειδικές κρύπτες μέσα στο ταμπλό των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσαν.

Κατασχέθηκε κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων

Από την έρευνα σε οικίες και χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος αυτοσχέδιων συσκευασιών περιέχουσες κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων, ποσότητα MDMA βάρους 7,2 γραμμαρίων, 43.065 ευρώ, 47.000 λεκ Αλβανίας, 286 δολάρια ΗΠΑ, ζυγαριά ακριβείας, 5 αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτα, 17 κινητά τηλέφωνα και διάφορες σημειώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις