Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δεκάδες κιλά ναρκωτικών στο αυτοκίνητο – Οργιάζει η φαντασία των διακινητών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκάδες κιλά ναρκωτικών στο αυτοκίνητο – Οργιάζει η φαντασία των διακινητών

Του Πέτρου Καρσιώτη Δεν σταματάνε οι διακινητές ναρκωτικών να σκέπτονται τρόπους απόκρυψης των παραισθήσεων στα πιο απίθανα σημεία, που ξαφνιάζουν συνεχώς τους αστυνομικούς που επιλαμβάνονται αυτών των υποθέσεων. Ζευγάρι από την Αλβανία, προέκυψε κατά τον έλεγχο στην Καστοριά ότι είχε αποκρύψει τριάντα δύο κιλά κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες του εσωτερικού του ρεζερβουάρ του υγραερίου […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δεν σταματάνε οι διακινητές ναρκωτικών να σκέπτονται τρόπους απόκρυψης των παραισθήσεων στα πιο απίθανα σημεία, που ξαφνιάζουν συνεχώς τους αστυνομικούς που επιλαμβάνονται αυτών των υποθέσεων.

Ζευγάρι από την Αλβανία, προέκυψε κατά τον έλεγχο στην Καστοριά ότι είχε αποκρύψει τριάντα δύο κιλά κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες του εσωτερικού του ρεζερβουάρ του υγραερίου (!), αλλά και στο εσωτερικό της θύρας του πορτ μπαγκάζ!

Ζευγάρι 43 και 37 ετών

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών και μια γυναίκα 37 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τριανταπέντε πλαστικές σακούλες με 32 κιλά κάνναβης

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό την 37χρονη, βρέθηκαν εντός ειδικά διαμορφωμένων κρυπτών στο ρεζερβουάρ των καυσίμων υγραερίων και στη θύρα του χώρου αποσκευών τριάντα πέντε πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα ενός κιλών και εννιακοσίων σαράντα τεσσάρων γραμμαρίων.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεκάδες Ρομά στα χέρια των Αρχών – Λεία «μαμούθ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις