Search

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να τρως ποπ κορν στο σινεμά

Μοιράσου αυτό το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

ποπ κορν

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το ποπ κορν του σινεμά έχει κάτι που το ξεχωρίζει από εκείνο που φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι.

Είναι σίγουρα πάντα πολύ καλά αλατισμένο και απίστευτα βουτυρένιο και απολαυστικό, ενώ δεν περιέχει ούτε σταγόνα βούτυρο!

Αν δεν είναι λοιπόν κατακίτρινο από το βούτυρο, τότε από τι είναι;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Extra Crispy, αυτό που νομίζουμε ότι είναι βούτυρο είναι στην πραγματικότητα ένα μείγμα Flavacol, ενός αλατιού που έχει την τάση να κολλάει στο ποπ κορν και να μην συσσωρεύεται στον πάτο του κουτιού, όπως θα γινόταν με το κλασικό θαλασσινό αλάτι, και ενός λαδιού που μιμείται τη γεύση του βουτύρου.

Το τελευταίο είναι φτιαγμένο από διάφορα χημικά, όπως Β καροτίνη, πολυδιμεθυλοσιλοξάνιο και τριτοταγή βουτυλυδροκινόνη.

Στην ουσία λοιπόν τρώμε αλάτι και μπόλικα χημικά, τα οποία βέβαια έχουν κριθεί ασφαλή για κατανάλωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όπως και να έχει, βλέπουμε πλέον λίγο διαφορετικά το αγαπημένο μας βουτυρένιο, αλμυρό σνακ, αν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν νομίζουμε ότι η παραπάνω πληροφορία θα μάς σταματήσει από το να το απολαμβάνουμε.

Μοιράσου αυτό το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter