Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / «Αύξηση του κατώτατου μισθού με μείωση ασφαλιστικών εισφορών»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Αύξηση του κατώτατου μισθού με μείωση ασφαλιστικών εισφορών»

Υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, με προϋπόθεση τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ). Όπως τόνισε, το δημοσιονομικό περιθώριο που δημιουργείται θα πρέπει να κατευθυνθεί σε φοροελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις και κυρίως τη βιομηχανία. Εξωδικαστικός μηχανισμός: Δεύτερη ευκαιρία για τη ρύθμιση οφειλών Με αφορμή την πρόσφατη αναγνώριση […]

Υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, με προϋπόθεση τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ).

Όπως τόνισε, το δημοσιονομικό περιθώριο που δημιουργείται θα πρέπει να κατευθυνθεί σε φοροελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις και κυρίως τη βιομηχανία.

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Δεύτερη ευκαιρία για τη ρύθμιση οφειλών

Με αφορμή την πρόσφατη αναγνώριση του ως κοινωνικού εταίρου, ο Αθανάσιος Σαββάκης έκανε λόγο για έλλειμμα εκπροσώπησης της βιομηχανίας από τον ΣΕΒ.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου, ο κος Σαββάκης τόνισε ότι η μείωση των μισθών δεν οδήγησε σε βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων καθώς το όφελος αντισταθμίστηκε από την αύξηση του μη μισθολογικού κόστους, της ενέργειας.

Δεν τους νοιάζουν τα πρόστιμα – Συνεχίζουν το «πάρτι» της παρανομίας

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η αύξηση των μισθών σε συνδυασμό με τη μείωση των εισφορών δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις