Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αναταραχή στη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης “τελείωσε” την Ευταξά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναταραχή στη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης “τελείωσε” την Ευταξά

Με μια λακωνική ανακοίνωση, η ΝΔ προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το κόμμα ανακοίνωσε ότι «με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση αυτή την κυρία […]

Με μια λακωνική ανακοίνωση, η ΝΔ προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το κόμμα ανακοίνωσε ότι «με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση αυτή την κυρία Βασιλική Ευταξά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, στην κ. Ευταξά ανακοινώθηκε τηλεφωνικώς από ανώτατο κομματικό στέλεχος της Πειραιώς ότι θα γίνουν αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό και η ίδια θα παύσει να ασκεί τα καθήκοντα της προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι  υπήρξε ενόχληση από τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε η κ. Ευταξά προς τους προέδρους των τεσσάρων ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης, συνιστώντας τους αυτοσυγκράτηση στη δημόσια υποστήριξη των συλλαλητηρίων που προγραμματίζονταν για το Σκοπιανό.

Σημειώνεται ότι η κ. Ευταξά ήταν στενή συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ από την εποχή που διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος.

Το τελευταίο όμως διάστημα της χρεωνόταν εσωστρέφεια του κομματικού μηχανισμού της Θεσσαλονίκης, απουσία σε πολλά κρίσιμα ζητήματα και το κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης και μηδαμινή επαφή ακόμη και με τα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις