Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος της Μελάνια
ΚΟΣΜΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος της Μελάνια

 Μία μικρή περιπέτεια με αίσιο τέλος αντιμετώπισε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Μελάνια Τραμπ αντιμετώπισε κάποια μηχανική βλάβη. Μόλις 10 λεπτά μετά από την απογείωσή του γέμισε με καπνούς η καμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην αεροπορική βάση από την οποία είχε […]

 Μία μικρή περιπέτεια με αίσιο τέλος αντιμετώπισε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Μελάνια Τραμπ αντιμετώπισε κάποια μηχανική βλάβη. Μόλις 10 λεπτά μετά από την απογείωσή του γέμισε με καπνούς η καμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην αεροπορική βάση από την οποία είχε απογειωθεί. 

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο αεροσκάφος είδαν τον πυκνό καπνό που άρχισε να γεμίζει την καμπίνα και μύριζαν κάτι που καιγόταν. Το πλήρωμα αντέδρασε αμέσως και τους προμήθευσε με βρεγμένες πετσέτες, ώστε να τις κρατήσουν πάνω στα πρόσωπά τους, σε περίπτωση που δεν μπορούσαν να αντέξουν τη μυρωδιά και τον καπνό. 

Ο Λευκός Οίκος δεν προέβη σε κάποια επίσημη δήλωση για τα αίτια του γεγονότος. Ωστόσο, συνεργάτιδα της Μελάνια Τραμπ μίλησε για μικρό μηχανικό πρόβλημα, δηλώνοντας  στο CNN: «Ολα είναι εντάξει, όλοι είναι ασφαλείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις